Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g2797g2517kcal475.4g97.9g41.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g56g58kcal4.4g9.1g0.3g1.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g719kcal0g0g79.9g0g
Paprika punainen 1438g421kcal13.5g64.7g5.8g27.3g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g799g2813kcal159.8g4g239.7g0g
Riisi tumma 1358g4740kcal95.1g978g31.2g54.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g22536kcal1496.4g2307.4g797.6g165.4g
Valittu annoskoko6528g11268kcal748.2g1153.7g398.8g82.7g
Annoskoko puolitettuna3264g5634kcal374.1g576.9g199.4g41.4g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619