Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino900g3060kcal207g477g33.3g54g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g90g102kcal0.6g20.7g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl900g342kcal9g81g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Rypsiöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Basilika, tuore 60g16kcal1.9g0.6g0.5g1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g750g1838kcal135g4.5g142.5g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1500g300kcal9g49.5g4.5g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2100g273kcal23.5g20.6g4.2g25.2g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g15105kcal777.6g1367.6g706.4g162g
Valittu annoskoko6528g7553kcal388.8g683.8g353.2g81g
Annoskoko puolitettuna3264g3776kcal194.4g341.9g176.6g40.5g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565