Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 321g403kcal35.3g0.8g29g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Punaherukka 536g303kcal7.7g40.2g2.1g26.8g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1071g643kcal34.3g76g21.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 321g403kcal35.3g0.8g29g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g21g86kcal0g21.2g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 669g3595kcal6g4.7g401.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1981g1664kcal21.8g362.6g7.9g35.7g
Fariinisokeri375g1522kcal0g374.5g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl161g928kcal33.9g8.5g81.1g18.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1044g3342kcal144.1g605.7g33.4g130.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13056g25874kcal639.6g3010.2g1211g423.4g
Valittu annoskoko6528g12937kcal319.8g1505.1g605.5g211.7g
Annoskoko puolitettuna3264g6469kcal159.9g752.6g302.8g105.9g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218