Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Vehnäjauho sunnuntai18g61kcal2.1g12.5g0.4g0.6g
Oltermanni 17%35g95kcal10.5g0g6g0g
Kevytmaito hyla (Valio)175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Purjosipuli 21g4.8kcal0.4g0.5g0g0.4g
Tomaatti 219g50kcal1.2g7.6g0.7g3.1g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl3.7g12kcal0.3g0.6g0.9g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g70g236kcal5.6g49.8g1.5g3.3g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Herkkusieni, tuore Pirkka70g18kcal1.8g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g1199kcal56g166.8g31.6g16.2g
Valittu annoskoko655g600kcal28g83.4g15.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna327g300kcal14g41.7g7.9g4.1g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73620