Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti254g279kcal55.8g0.3g7.6g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Porkkana 85g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Paprika, punainen56g15kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl8.4g74kcal0g0g8.4g0g
Paprikajauhe 1.5g5kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 13g10kcal0.6g1.6g0g0.1g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1309g886kcal118.2g27.8g33.6g15.2g
Valittu annoskoko655g443kcal59.1g13.9g16.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna327g222kcal29.6g7g8.4g3.8g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840