Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g129g219kcal25.8g0g12.9g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g322g171kcal4.5g36.7g0.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.2g8kcal0.4g0g0.7g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g81g129kcal2.4g3.2g12.1g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g1.3g8.8kcal0g0g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 97g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1084kcal66.8g82g54.6g0.8g
Valittu annoskoko655g542kcal33.4g41g27.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna327g271kcal16.7g20.5g13.7g0.2g
Arvot/100g100g83kcal5.1g6.3g4.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134