Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1799g1370kcal33.8g278.9g3.6g18g
KEITTOJUURES Apetit pakaste900g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Hk, sininen lenkki 580g1304g3000kcal130.4g82.2g234.8g2.6g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen24g73kcal1.9g12.8g1.3g0.1g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Smetana, Valio, hyla225g877kcal4.5g5.6g94.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)450g720kcal12.1g12.1g67.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl11g16kcal0.5g1g1.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13086g12607kcal383.8g875.2g811.4g86g
Valittu annoskoko6543g6303kcal191.9g437.6g405.7g43g
Annoskoko puolitettuna3272g3152kcal96g218.8g202.9g21.5g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050