Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Naudanliha keskiarvo 250g382kcal48.3g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Hapankaali (Rasilainen)125g23kcal2.3g2.3g0.4g2.5g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Smetana7.5g29kcal0.2g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1111kcal108.2g56.6g49.8g12.6g
Valittu annoskoko655g555kcal54.1g28.3g24.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna328g278kcal27.1g14.2g12.5g3.2g
Arvot/100g100g85kcal8.3g4.3g3.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032