Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha375g623kcal71.3g0g37.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 125g165kcal3.3g4g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu43g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.1g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kaurahiutale 25g94kcal3.6g14.2g1.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1952kcal169.2g52.2g117g9.2g
Valittu annoskoko655g976kcal84.6g26.1g58.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna328g488kcal42.3g13.1g29.3g2.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g4g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227897