Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu250g551kcal21.3g16.3g45g3.5g
Ketsuppi, Felix19g17kcal0.2g3.9g0.1g0g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka86g49kcal0.3g12g0.1g0.9g
Ruokakerma 5%, Valio156g102kcal2.3g6.6g7.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)125g325kcal32.5g1.9g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g2136kcal114.8g86.6g150.8g9.4g
Valittu annoskoko655g1068kcal57.4g43.3g75.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna328g534kcal28.7g21.7g37.7g2.4g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493