Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 313g215kcal15.8g29.2g1.2g9.7g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Cashewpähkinä 38g215kcal7.5g7g17.4g1.3g
Mineraalisuola keskiarvo 2.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g2.5g10kcal1.3g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1310g1122kcal50.2g77.8g62.6g23.2g
Valittu annoskoko655g561kcal25.1g38.9g31.3g11.6g
Annoskoko puolitettuna328g281kcal12.6g19.5g15.7g5.8g
Arvot/100g100g86kcal3.8g5.9g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390928