Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2098g379kcal11.7g52.4g8.4g14.7g
Herkkusieni säilyke 699g119kcal14.7g1.4g2.1g16.8g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.140g490kcal18.6g95.1g3.4g5.3g
Vesi2098g0kcal0g0g0g0g
Timjami 14g40kcal1.3g3.8g1g5.2g
Oliiviöljy 35g309kcal0g0g35g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi70g231kcal3.1g10.5g19.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1049g3124kcal194.7g26.2g251.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g9568kcal497.2g412.4g643.8g95.8g
Valittu annoskoko6552g4784kcal248.6g206.2g321.9g47.9g
Annoskoko puolitettuna3276g2392kcal124.3g103.1g161g24g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038