Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3598g2276kcal107.9g172.7g125.9g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g468g1497kcal51.5g299.4g10.3g51.5g
Vehnäjauho, sunnuntai936g3274kcal112.3g664.2g19.6g28.1g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Voi 360g2610kcal4.3g1.4g292.5g0g
Rypsiöljy 324g2864kcal0g0g323.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 846g1061kcal93g2.2g76.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g27164kcal738g2279.8g1696.8g159.2g
Valittu annoskoko6552g13582kcal369g1139.9g848.4g79.6g
Annoskoko puolitettuna3276g6791kcal184.5g570g424.2g39.8g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197