Limanpapu-kirsikkatomaattitagine

Kuumenna öljy paksupohjaisessa pannussa.

Kisää sipuli, valkosipuli ja inkivääri ja kuullota seosta n. 10 min. kunnes ainekset ovat pehmenneet, mutta eivät ruskistuneet.

Lisää seokseen sahrami ja sen jälkeen kirsikkatomaatit sekä sokeri.

Kun tomaatit alkavat pehmetä, lisää valutetut pavut.

Kun seos kuumentunut kauttaaltaan, lisää oliivit, kaneli ja paprikajauhe.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele pinnalle silopersiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu iso valkoinen, keitetty3223g9348kcal709.2g1450.5g51.6g0g
Oliiviöljy 284g2510kcal0g0g283.8g0g
Sipuli (kuorittu)491g132kcal6.4g23.5g1g8.3g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Inkivääri, tuore, silputtu175g140kcal3.2g31.2g1.4g3.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1752g350kcal10.5g66.6g5.3g24.5g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g56g196kcal1g49.9g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 420g833kcal5.8g7.6g84.1g18.5g
Sahrami (Santa maria), annos 0.5g3.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Kaneli, jauhettu, annos 2g14g37kcal0.5g11.2g0.5g7.7g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g27385kcal1491.6g3314.4g860.2g144.6g
Valittu annoskoko6552g13693kcal745.8g1657.2g430.1g72.3g
Annoskoko puolitettuna3276g6846kcal372.9g828.6g215.1g36.2g
Arvot/100g100g209kcal11.4g25.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173903