Namit juustpallerot

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää muut aineet varovasti nostellen sekaan.

Jauhot kannattaa melkein siivilöidä.

Tee n. sentin kokoisia kökkäreitä leivinpaperin päälle ja paista heti 225 asteessa kunnes ovat kullanruskeita.

Paisuvat noin kaksinkertaisiksi.

Rakenne kärsii säilyttämisestä joten pallerot pitää syödä samantien, ovat parhaimmillaan heti jäähdyttyään syömäkelpoisiksi.

Hyviä ihan sellaisenaankin, jos teet suurempia niin väliin mahtuu hyvin voita, leikkeleitä ja vaikka lisää juustoa :)

Näissä on joku taika, eivät suostu nousemaan empiiristen tutkimusten perusteella ihan joka paikassa.

Tällä ei kuitenkaan maun tai käyttötarkoituksenkaan suhteen ole mitään merkitystä!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kermajuusto 17%4218g12232kcal1307.6g67.5g717.1g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g1968g827kcal192.9g7.9g2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g225g1350kcal47.2g14.8g121.5g0g
Leivinjauhe 141g247kcal7.3g53.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g29312kcal3110g286.6g1681.2g1.4g
Valittu annoskoko6552g14656kcal1555g143.3g840.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna3276g7328kcal777.5g71.7g420.3g0.4g
Arvot/100g100g224kcal23.7g2.2g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269871