Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 901g1912kcal89.5g8.2g171.2g0.3g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1352g771kcal18.9g167.6g2.7g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 541g161kcal10.3g18.9g1.4g13.2g
Vesi, vesijohtovesi 3605g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix90g45kcal1.4g9g0.5g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g27g32kcal0.7g1.6g2.4g0.4g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Ruohosipuli 18g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g5951kcal246g425g357.8g38.2g
Valittu annoskoko6552g2975kcal123g212.5g178.9g19.1g
Annoskoko puolitettuna3276g1488kcal61.5g106.3g89.5g9.6g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845