Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g751g827kcal22.5g24g75.1g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1172g645kcal19.9g77.4g28.1g14.1g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g842g2525kcal71.5g454.4g37.9g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2404g4039kcal480.9g0g240.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g60g102kcal3.3g9.7g5.6g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g60g7.8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio361g1046kcal93.8g0g75.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%902g2570kcal279.5g0g153.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g23522kcal1943g1134.4g1232.4g28.2g
Valittu annoskoko6552g11761kcal971.5g567.2g616.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna3276g5880kcal485.8g283.6g308.1g7.1g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364