Jänispata

- Jänis kiehautetaan suolavedessä lähes kypsäksi ja poistetaan pintaan kohoavaa rasvaa, verta jne.

- Jänis pilkotaan sopiviksi paloiksi ja ruskistetaan padassa (riistaruokakokki sanoo, että voissa!)

- Porkkkana ja sipuli pilkotaan ja sekaan.

-Vesi ja mausteet ja olut ja jaloviintä perään, sekä liemikuutiot.

Heitä pippuria perään.

- Uunissa 200 - 175 asteessa 2,5 h - 5 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Mitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jänis 1802g2344kcal380.8g0g90.1g0g
Vesi3604g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g216g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g101g91kcal3g3.5g7.1g0.7g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 595g253kcal2.3g24.4g0g0g
Jaloviina 40% (Alko), annos 30g18g41kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13104g6043kcal780g99g237g18.4g
Valittu annoskoko6552g3021kcal390g49.5g118.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna3276g1511kcal195g24.8g59.3g4.6g
Arvot/100g100g46kcal6g0.8g1.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361291