Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Nauris 90g25kcal0.9g3.8g0.3g1.7g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Fenkoli, annos 100g61g19kcal0.8g4.5g0.1g1.9g
Chili paprika punainen2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu10g7.7kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 2.2g7.2kcal0.2g0.3g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)6g4.9kcal0.6g0.7g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%66g73kcal1.8g1.8g6.6g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)143g160kcal32.8g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g720kcal77g36.2g29g11.2g
Valittu annoskoko656g360kcal38.5g18.1g14.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna328g180kcal19.3g9.1g7.3g2.8g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205266