Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)254g353kcal28.2g1g26.4g0g
Sokeri 90g365kcal0g89.8g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl32g286kcal0g0g31.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g236kcal7g48.1g0.8g2.4g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Raparperi 106g36kcal0.7g5.8g0.1g1.5g
Mansikka 72g34kcal0.4g6g0.1g1.4g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1312g2690kcal73.2g318.6g118.2g10.6g
Valittu annoskoko656g1345kcal36.6g159.3g59.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna328g673kcal18.3g79.7g29.6g2.7g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692