Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1742g9246kcal5.2g8.7g1045.2g0g
Sokeri 1692g6869kcal0g1690.6g0g0g
Kananmuna kuoreton1692g2420kcal203.1g0g169.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 697g2334kcal0.4g568.6g0.3g9.8g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g498g3086kcal107g61.2g275.2g35.8g
Sokeri 239g970kcal0g238.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g49847kcal631.4g5135.6g2979.8g91.2g
Valittu annoskoko6560g24924kcal315.7g2567.8g1489.9g45.6g
Annoskoko puolitettuna3280g12462kcal157.9g1283.9g745g22.8g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563