Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g3200g1088kcal6.4g227.2g9.6g57.6g
Puolukka 960g373kcal4.2g65.3g4.8g25g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Mantelilastu (A la meira)800g4800kcal192g52.8g432g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 800g3251kcal24g776g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g30629kcal472.2g2249g2193.6g165.2g
Valittu annoskoko6560g15315kcal236.1g1124.5g1096.8g82.6g
Annoskoko puolitettuna3280g7657kcal118.1g562.3g548.4g41.3g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454