Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Herkkusieni 560g89kcal11.7g1.7g1.8g8.4g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Porkkana 528g172kcal3.3g29.3g1.1g13.5g
Bataatti, kuorittu 703g569kcal11g118.4g0.4g21.1g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 2398g2855kcal346.2g0g163.8g0g
Vesi1119g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl320g272kcal4.5g14.1g22.4g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g512g1637kcal76.7g0g153.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g11452kcal920.8g372.6g687.8g100.6g
Valittu annoskoko6560g5726kcal460.4g186.3g343.9g50.3g
Annoskoko puolitettuna3280g2863kcal230.2g93.2g172g25.2g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938