Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1281g2177kcal256.1g0g128.1g0g
Voi 170g1231kcal2g0.7g138g0g
Vehnäjauho puolikarkea 208g714kcal21.2g145.7g2.5g7.3g
Vesi, vesijohtovesi 1921g0kcal0g0g0g0g
Voi 179g1301kcal2.1g0.7g145.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1601g684kcal54.1g76.8g16g0g
Juustoraaste emmental punaleima560g2185kcal162.5g0g168.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras640g2241kcal83.2g448.2g9.6g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g21065kcal1162.4g1344.2g1216.2g53g
Valittu annoskoko6560g10532kcal581.2g672.1g608.1g26.5g
Annoskoko puolitettuna3280g5266kcal290.6g336.1g304.1g13.3g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594