Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1600g6080kcal86.4g512g400g27.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Suippopaprika, makea, Pirkka480g120kcal4.3g22.1g1.9g9.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g800g1360kcal61.6g41.6g104g22.4g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Tomaatti 320g73kcal1.8g11g1g4.5g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g600g1620kcal198g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g27035kcal1441g1227g1785.4g136g
Valittu annoskoko6560g13517kcal720.5g613.5g892.7g68g
Annoskoko puolitettuna3280g6759kcal360.3g306.8g446.4g34g
Arvot/100g100g206kcal11g9.4g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671