Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g1088g947kcal195.8g16.3g10.9g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)960g1670kcal169g0g111.4g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g480g48kcal5.3g4.8g1g4.8g
Kurkku 960g105kcal5.4g13.4g1g6.7g
Tomaatti 960g219kcal5.4g33.1g2.9g13.4g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1280g832kcal166.4g25.6g3.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore192g48kcal0g17.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g8112kcal1106.6g278.6g267.2g74.6g
Valittu annoskoko6560g4056kcal553.3g139.3g133.6g37.3g
Annoskoko puolitettuna3280g2028kcal276.7g69.7g66.8g18.7g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573