Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2539g3532kcal281.9g10.2g264.1g0g
Sokeri 899g3651kcal0g898.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl317g2857kcal0g0g317.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 688g2360kcal70.1g481.4g8.3g24.1g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24g0g0.3g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g64g248kcal0g62.2g0g0g
Raparperi 1058g356kcal7.3g58.2g1.1g14.8g
Mansikka 720g335kcal3.6g60.4g1.4g13.7g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g212g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13120g26899kcal732.4g3189.8g1184.6g105.8g
Valittu annoskoko6560g13450kcal366.2g1594.9g592.3g52.9g
Annoskoko puolitettuna3280g6725kcal183.1g797.5g296.2g26.5g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692