Luomusämpylät

Liuota hiiva lämpimään veteen, sekoita siirappi ja 6 dl jauhoja sekaan ja anna taikinajuuren muhia 20 min. Lisää loput aineet, tee löysähkö taikina, kohota 15 min. Leivo sämpylöiksi, kohota ja paista.

225 astetta n. 10 min

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Lepuuttaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g3600g12060kcal432g2376g86.4g295.2g
Grahamjauho 220g721kcal23.2g133.5g4.8g21.8g
Siirappi 160g482kcal0.2g118.6g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 160g517kcal46.4g11.2g32g49g
Seesaminsiemen, kuorineen 128g863kcal34.4g8.8g74.2g15.7g
Rypsiöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 200g149kcal26.2g2.2g0.8g13.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13136g31354kcal1124.8g5300.6g596.4g791g
Valittu annoskoko6568g15677kcal562.4g2650.3g298.2g395.5g
Annoskoko puolitettuna3284g7839kcal281.2g1325.2g149.1g197.8g
Arvot/100g100g239kcal8.6g40.4g4.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143010