Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3600g4504kcal756g0g162g0g
Valio Viola Mustapekka 100g800g3760kcal96g57.6g352g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g111.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Ruokakerma 5%, Valio1600g1040kcal24g67.2g80g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13136g20870kcal1767.4g298.4g1413.8g14.8g
Valittu annoskoko6568g10435kcal883.7g149.2g706.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna3284g5218kcal441.9g74.6g353.5g3.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474