Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen300g390kcal50.9g6g24.6g0.3g
Auringonkukkaöljy (100g)7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Amerikan Pekoni filee, HK135g216kcal28.3g0.4g121.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)112g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g103g62kcal0.4g15.4g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1657kcal161.4g51.4g323g3.4g
Valittu annoskoko657g829kcal80.7g25.7g161.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna329g414kcal40.4g12.9g80.8g0.9g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672