Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Piparjuuriraaste Felix3.7g11kcal0.1g0.6g0.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g31kcal0.2g0.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g748kcal10g54.2g52g17g
Valittu annoskoko657g374kcal5g27.1g26g8.5g
Annoskoko puolitettuna328g187kcal2.5g13.6g13g4.3g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284