Juustokakku (kevyt)

Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Isosisko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa281g281kcal30.9g8.4g14g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml28g5.9kcal2.3g0g0.1g0g
Välipalakeksi, digestive 151g648kcal9.8g89.4g27.6g5g
Maitorahka, milbona (500g)25g17kcal3.1g1g0.1g0g
Margariini 80% keskiarvo25g179kcal0.1g0.1g20.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 123g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Hermesetasjauhe, annos 1g17g49kcal0.2g9.4g0g6.7g
Hermesetas-jauhe3.4g10kcal0g1.9g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g2753kcal123.6g226.8g149.2g26g
Valittu annoskoko657g1376kcal61.8g113.4g74.6g13g
Annoskoko puolitettuna328g688kcal30.9g56.7g37.3g6.5g
Arvot/100g100g210kcal9.4g17.3g11.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111500