Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g300g511kcal57.1g0g30g0g
Kesäkurpitsa, tuore90g15kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g188g47kcal2.8g8.4g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl34g115kcal0.7g1g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1401kcal122.8g28.8g85.8g3.4g
Valittu annoskoko657g700kcal61.4g14.4g42.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna329g350kcal30.7g7.2g21.5g0.9g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187822