Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt450g207kcal14.4g21.6g6.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g45g270kcal9.5g3g24.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g14g1.3kcal0.2g0g0.1g11.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1636kcal79.8g50.2g124.2g23g
Valittu annoskoko657g818kcal39.9g25.1g62.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna329g409kcal20g12.6g31.1g5.8g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070