PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 373g142kcal1g26.2g0.3g12.8g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Sokeri 48g195kcal0g47.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g40g213kcal0.2g0.2g23.7g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1921kcal42.4g261g69.6g30.8g
Valittu annoskoko657g961kcal21.2g130.5g34.8g15.4g
Annoskoko puolitettuna329g480kcal10.6g65.3g17.4g7.7g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219