Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 150g298kcal44g0g13.5g0g
Siankylki, raaka38g120kcal5.5g0g11.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 187g143kcal3.5g29g0.4g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Paprika keltainen 64g19kcal0.6g3.2g0.1g1.3g
Paprika vihreä 64g14kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1375kcal112.8g92g57g17.4g
Valittu annoskoko657g687kcal56.4g46g28.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna329g344kcal28.2g23g14.3g4.4g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305933