Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali206g44kcal2.5g7g0.4g4.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.1g8.7kcal0.3g0.6g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g197g532kcal33.5g0g43.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1314g1822kcal91.4g23.2g149.8g10g
Valittu annoskoko657g911kcal45.7g11.6g74.9g5g
Annoskoko puolitettuna328g456kcal22.9g5.8g37.5g2.5g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459