Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1315g1069kcal83.6g26.2g69.2g13.6g
Valittu annoskoko658g534kcal41.8g13.1g34.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna329g267kcal20.9g6.6g17.3g3.4g
Arvot/100g100g81kcal6.4g2g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704