Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Naudan Sisäpaisti312g343kcal68.7g0.3g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Chili paprika punainen28g11kcal0.6g2.5g0g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.1g10kcal0.5g0.6g0.4g1.2g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g250g90kcal4.5g16g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1315g1072kcal149.8g49.8g33.6g4g
Valittu annoskoko658g536kcal74.9g24.9g16.8g2g
Annoskoko puolitettuna329g268kcal37.5g12.5g8.4g1g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729