Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 125g141kcal26.4g0g3.8g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 175g74kcal17.2g0.7g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g188g38kcal1.1g7.1g0.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1315g597kcal93.8g32g9.8g11g
Valittu annoskoko658g299kcal46.9g16g4.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna329g149kcal23.5g8g2.5g2.8g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361