Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3375g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit563g146kcal5.1g27g1.7g12.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow450g360kcal18.9g58.5g4.1g14g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g900g1251kcal171g0g63g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Tomaattimurska 563g165kcal3.1g29.8g1.1g10.7g
Ketsuppi, Felix135g122kcal1.3g28.3g0.7g0g
Makaroni, tumma 124g445kcal16.7g81.3g3.7g7.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 338g242kcal6.1g48.7g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13140g5536kcal447.4g559g150.4g101.2g
Valittu annoskoko6570g2768kcal223.7g279.5g75.2g50.6g
Annoskoko puolitettuna3285g1384kcal111.9g139.8g37.6g25.3g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167