Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1800g1350kcal306g0g14.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g2250g1530kcal36g335.3g2.3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1125g675kcal11.3g50.6g45g6.8g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1350g405kcal27g40.5g5.4g33.8g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g45g99kcal7.6g7.6g4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13140g8118kcal775.8g868g142.2g81.6g
Valittu annoskoko6570g4059kcal387.9g434g71.1g40.8g
Annoskoko puolitettuna3285g2030kcal194g217g35.6g20.4g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556