Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli799g152kcal14.4g19.2g1.6g16.8g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g2637g1582kcal81.7g200.4g52.7g0g
Ketsuppi, Heinz599g617kcal5.4g144.4g0.6g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1678g1846kcal419.5g0g16.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g64g575kcal0g0g63.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g9544kcal1042g728g271.2g48g
Valittu annoskoko6576g4772kcal521g364g135.6g24g
Annoskoko puolitettuna3288g2386kcal260.5g182g67.8g12g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341