Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3604g4510kcal756.9g0g162.2g0g
Valio Viola Mustapekka 100g801g3765kcal96.1g57.7g352.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g991kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Ruokakerma 5%, Valio1602g1041kcal24g67.3g80.1g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g20896kcal1769.4g298.8g1415.4g14.8g
Valittu annoskoko6576g10448kcal884.7g149.4g707.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna3288g5224kcal442.4g74.7g353.9g3.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474