Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)800g480kcal8g36g32g0g
Ruokakerma ingman 5%640g544kcal22.4g38.4g32g0g
Rainbow perunasipulisekoitus3200g2080kcal51.2g480g3.2g44.8g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit1920g4205kcal284.2g51.8g313g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13152g14672kcal734.2g1222.6g760.6g89.6g
Valittu annoskoko6576g7336kcal367.1g611.3g380.3g44.8g
Annoskoko puolitettuna3288g3668kcal183.6g305.7g190.2g22.4g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167