Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)149g521kcal22.3g99.8g3.7g4.5g
Lihaliemikuutio Maggi12g32kcal1g0.8g2.7g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g70g77kcal10.3g0.7g3.5g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g102g406kcal23.4g0g33.5g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss70g37kcal4g3.7g0.4g2.2g
Maissi jyvät 70g101kcal2g17.9g1.7g2.6g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g46g14kcal0.9g2.5g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 140g90kcal4.5g6.8g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g2557kcal136.8g264.4g101g18.6g
Valittu annoskoko658g1279kcal68.4g132.2g50.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna329g639kcal34.2g66.1g25.3g4.7g
Arvot/100g100g194kcal10.4g20.1g7.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741