BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g205g206kcal6.1g28.7g7.5g1.8g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili paprika punainen11g4.4kcal0.2g1g0g0g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.6g0g21.9g0g
Rypsiöljy 37g323kcal0g0g36.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g78g94kcal2.7g2.8g7.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1317g2017kcal103.2g70.8g147.8g5.2g
Valittu annoskoko659g1009kcal51.6g35.4g73.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna329g504kcal25.8g17.7g37g1.3g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537