VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt5594g2573kcal179g268.5g83.9g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 210g703kcal0.1g171.2g0.1g2.9g
Sokeri 168g681kcal0g167.7g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g32g103kcal2.4g17g2.2g0.8g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g577g819kcal72.1g1.7g59.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g9758kcal507.2g1252.2g291.2g7.4g
Valittu annoskoko6580g4879kcal253.6g626.1g145.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna3290g2440kcal126.8g313.1g72.8g1.9g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382302