Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 280g406kcal9.1g88.5g0.6g1.9g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 2100g2880kcal462g0g113.4g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g700g245kcal12.6g44.8g1.4g22.4g
Selleri, annos 50g280g39kcal2.8g8.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g840g171kcal5g31.9g2.5g11.8g
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g840g235kcal5g50g1.7g21g
Paprika, punainen420g108kcal3.8g19.3g1.7g8.4g
Sipuli (kuorittu)700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g8696kcal1023.6g574g248.8g160.6g
Valittu annoskoko6580g4348kcal511.8g287g124.4g80.3g
Annoskoko puolitettuna3290g2174kcal255.9g143.5g62.2g40.2g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412612