Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2000g3200kcal380g0g180g0g
Kesäkurpitsa, tuore1925g327kcal11.6g48.1g7.7g13.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Kookoskerma, Wok´n Roll1000g2250kcal22g30g230g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g400g192kcal0.4g48g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g675kcal0g0g75g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1150g1093kcal80.5g172.5g11.5g92g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g15539kcal993.8g607g1009.6g212.2g
Valittu annoskoko6580g7769kcal496.9g303.5g504.8g106.1g
Annoskoko puolitettuna3290g3885kcal248.5g151.8g252.4g53.1g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735